Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στον Νοέμβριο η κυκλοφορία του Observer: System Redux

*
To Observer: System Redux θα λανσαριστεί για τα Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam) στις 10 Νοεμβρίου 2020, στην τιμή των €29,99, ενώ στις 12 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει και η έκδοση του PlayStation 5, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Bloober Team και η developer Anshar Studios.

O CEO της Bloober Team, Piotr Babineo δήλωσε πως: "Η κυκλοφορία του παιχνίδιου στις κονσόλες επόμενης γενιάς ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας. Τώρα που τα Xbox Series και το PlayStation 5 απέκτησαν ημερομηνία κυκλοφορίας, μπορούμε και εμείς να αποκαλύψουμε νέα για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι οι τιμές στις κονσόλες next-gen είναι μεγάλο θέμα για τους καταναλωτές και νιώθουμε πως, αν κυκλοφορήσουμε το ανανεωμένο Observer: System Redux στην ίδια τιμή με το αρχικό, θα έχουμε μια καλή σχέση με την κοινότητα μας".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*